Veřejné shromáždění na podporu Izraele

V posledním týdnu došlo v Izraeli k několika vážným teroristickým útokům s těmi nejsmutnějšími následky. Je pochopitelné, že myšlenky i modlitby mnohých z nás jsou nyní s obyvateli Izraele.

Jako Centrum Sion jsme se rozhodli si v úterý 6. 10. na veřejném shromáždění na náměstí v centru Hradce Králové připomenout oběti posledních teroristických útoků, vyjádřit naši soustrast a zároveň podporu Státu Izrael i jeho obyvatelům.

Pokud byste měli chuť a čas se k nám připojit, budeme případně velmi rádi.

Chápeme, že pro mnohé z Vás by bylo snazší se podobného setkání zúčastnit v Praze, ovšem vzhledem k tomu, že v Hradci Králové bude právě probíhat hlavní týden 19. ročníku Dnů pro Izrael, nebyla pro nás realizovatelná organizace veřejného shromáždění jinde než v Hradci Králové a zároveň zde bude přirozenou součástí.

„Veřejné shromáždění k připomenutí si obětí terorismu a vyjádření soustrasti a podpory Státu Izrael“ se koná v úterý 6. 10. od 17 h na Baťkově náměstí v Hradci Králové. Předpokládaný konec je do 18 hodin. Shromáždění je otevřeno všem, kdo se chtějí připojit k jeho záměru bez ohledu na politické či náboženské pozadí.

Napsat komentář