Sion školní kuchyň jsme uvedli do provozu 1. 3. 2010. Tímto dnem vyvrcholilo naše dlouhodobé snažení ovlivňovat jakost surovin, které se dostávají k dětem, a podávat dětem pokrmy, mít možnost řídit jejich kvalitu, obsažené výživové hodnoty a složení jídelníčku. K výrobě pokrmů nepoužíváme polotovary, sledujeme obsahy barviv, konzervantů, emulgátorů a jiných přídatných látek, úzce spolupracujeme s farmáři z hradeckého okolí a podporujeme tak i české zemědělství, pečlivě vybíráme stále nové dodavatele, probádáváme moderní trendy školního stravování, samozřejmě sledujeme plnění spotřebního koše…
Děti i ostatní strávníci si každý den vybírají v jídelníčku ze dvou jídel. Děti mají také možnost zvolit jídlo na přání, které si třídy odhlasují na třídním nebo školním sněmu. Děti rády využijí možnost rozhodnout o tom, co bude k obědu, a o to víc jim chutná.
V současnosti připravujeme pokrmy pro naši mateřskou, základní i střední školu včetně kanceláří Sionu.